Welkom. Ik ben Ingrid Bootsma en Zoet, Zuur & Zout is de realisatie van mijn droom!

Na een carriere op zeer diverse gebieden ben ik nu daar aangeland waar ik het liefst wil zijn: in mijn eigen bakkerij. Die is in zo’n drie jaar tijd behoorlijk uitgegroeid en onlangs zijn we verhuisd naar een mooie ruime locatie. Daar maak ik samen met mijn team bijzondere zoete en hartige taarten en allerlei varianten daarop. Ze worden allemaal met de hand gemaakt en ze smaken zoals je hoopt dat ze zullen smaken!

We gebruiken dan ook alleen ingrediënten van hoge kwaliteit zoals echte boter, verse scharreleieren, vers fruit (tenzij echt niet verkrijgbaar), superieure chocolade van Callebaut. En dat proef je.

De recepten zijn zo veel mogelijk door onszelf ontwikkeld: we blijven proeven en verfijnen totdat we tevreden zijn en onze klanten hopelijk ook. De naam Zoet, Zuur & Zout verraadt een beetje mijn eigen voorkeur voor combinaties van die verschillende smaaksensaties. Dat zie je ook terug in ons assortiment. Een deel daarvan is vast (zoals citroen-mascarponetaart, limoenschuimtaart, chocolade-truffeltaart) maar natuurlijk maken we ook steeds nieuwe, seizoensgebonden, creaties. Daarbij valt te denken aan aardbeien-rabarbertaart in het late voorjaar, vijgentaart in de nazomer en pecannotentaart in de herfst.

Zoet, Zuur & Zout is te vinden op verschillende luxe markten, maar ook in het Concertgebouw in Amsterdam bijvoorbeeld, want we leveren ook aan een aantal Horeca gelegenheden.

Diverse producten zijn lactose- en/of glutenvrij verkrijgbaar.